Tinara locuieste in satul Dorobanti din comuna Nicseni, aflata la citiva kilometri de Roma. Intr-una din serile din decembrie, ea a mers la discoteca din Roma, unde l-a cunoscut pe seful de post. Dupa mai multe discutii, acesta a convins-o pe tinara sa se intilneasca cu el in a doua zi a Craciunului, dar si in ajunul anului nou.

Politistul a urcat-o pe tinara in masina personala si a plecat cu ea la Botosani. Cei doi au mers in apartamentele unor cunostinte, unde au intretinut relatii sexuale. Ultima data, politistul si eleva s-au intilnit pe 7 ianuarie, cind au plecat impreuna la un hotel din Suceava.

Familia fetei spune ca detine dovezi ca politistula r fi rezervat camera la hotel si ca ar fi fost acolo, pe 7 ianuarie, impreuna cu minora.

"Ma lua si imi spunea ca imi da bani de haine sa ca sa imi cumpar una sau alta. Eu, fiind mica, am cedat. Mi-a promis ca ma angajeaza ca dansatoare la Herculana. Eu de asta am cedat", a declarat victima.

Politistul spune ca totul este o inscenare. El nu recunoaste ca ar fi abuzat de fata si crede ca oamenii care i-au vazut impreuna sunt rau-intentionati.

"Daca se va dovedi, voi plati. Am fost vazut in prezenta acelei tinere, dar stiti ca acum trebuie sa mergem cu sloganul ", a declarat Adrian Podaru, seful de post din Roma.

Parintii fetei de 16 ani au aflat abia luni ca seful de post din Roma abuza de copilul lor. Tatal elevei nu poate sa inteleaga atitudinea politistului. El a facut plingere impotriva agentului sef si asteapta ca acesta sa plateasca pentru faptele sale.

"Nu se poate ca un agent de politie sa faca asa ceva. El este omul legii si el trebuie sa respecte legea, nu sa-si bata joc de fata mea", a declarat Mircea Calin, tatal fetei, care spune ca a primit propunerea de a lua 5.000 de euro in schimbul tacerii.

Agentul sef Adrian Podaru este casatorit si are un copil.