Conflictul dintre consilierul local exclus din PNL Covasna, Otto Milik, cu conducerea acestei formatiuni politicie a capatat ieri noi dimensiuni. Milik spune ca dupa sedinta Biroului Permanent Teritorial, in jurul orei 18:45, a fost lovit de presedintele PNL Covasna, dr. Adrian Zaheu.

In plus, el acuza faptul ca la sedinta de ieri in care a fost exclus presedintele PNL Intorsura Buzaului, Marius Obreja, au participat si au votat si functionari publici. (Narcis Iordan)

"Zaheu mi-a aplicat lovituri nepermise in K1"

Consilierul Otto Milik declara ca aseara, in timp ce se afla la sediul PNL si isi filma colegii "pentru ca imi place de ei", dr. Adrian Zaheu i-a aplicat o lovitura la cap, care l-a dezechilibrat si a intrat in incuietoareade la geam. Ulterior, i-a mai dat o lovitura puternica.

"Maine (astazi - n.n.) ma voi duce la medicul legist pentu a scoate certificat. Am tulburari de vedere si imi pierd echilibrul dupa ce m-a agresat presedintele PNL" spune Otto Milik. El declara ca loviturile au fost foarte dure. "Au fost doua lovituri nepermise nici macar in meciurile de K1, de Mortal Kombat. Asa lovituri nu am primit in viata mea" a completat consilierul local.

El declara ca astazi va depune o plangere la politie pentru agresiune si una la Prefectura. "La sedinta de astazi au votat pentru excluderea lui Marius Obreja si doi functionari publici, care nu au dreptul, conform legii, sa faca parte din organele de conducere ale unor partide.

Dupa ce ca l-au exclus nestatutar, nici macar nu i-au dat o copie dupa procesul verbal ca sa stie omul ce sa conteste" mai spune Otto Milik

"Il vom da in judecata pe Milik"

Presedintele PNL Covasna a declarat ca "Otto Milik a intrat intr-o cladire in care nu avea ce sa caute pentru ca nu mai este membru PNL si filma fara sa aiba acceptul nimanui. Dupa ce i-am spus de vreo 15 ori sa plece, el a inceput cu circul de rigoare. Oricum, dupa Paste il vom da in judecata pe dl.

Otto Milik pentru calomnie, nefiind permis sa aduca niste acuzatii atat de grave in presa, ca Hobincu Zoltan ar fi falsificat protocolul Coalitiei. Dl. Otto are dreptul sa declare orice, dar are datoria igienica sa traga apa la sfarsit" a mai spus liderul liberalilor covasneni.

Intrebat daca l-a pocnit pe fostul coleg de partid, Adrian Zaheu a replicat ca nici nu se pune in discutie asa ceva. "Cum sa-l bat, ca-i mai mare ca mine. I-am oprit pe altii sa nu-l bata".

Nu a fost bataie, ci doar o imbranceala

Surse din cadrul PNL prezente la sedinta de ieri ne-au confirmat micul scandal dintre Otto Milik si Adrian Zaheu, dar au precizat ca nu a fost vorba de palme sau alte lovituri. "Au fost doar niste imbranceli, ingramadeala, pentru ca Otto nu vroia sa iasa din cladire" ne-a spus un martor ce a dorit sa-si pastreze anonimatul.