“Muro Shavo” este titlul piesei cu care baietii de la Hara au iesit recent pe piata, cu intentia de a prezenta fanilor, si nu numai, un altfel de tip de muzica. Piesa este lucrata in colaborare cu Tamango, un reprezentant al etniei rrome, si se doreste o punte de comunicare muzicala intre etnii.

“Filmarile la clip au durat 15 ore. Am filmat in trei locatii diferite. Videoclipul se bazeaza pe ideea unui schimb de roluri - un schimb interetnic - care sa creeze in final o punte de comunicare intre etnii. «Muro Shavo» inseamna “Dragul meu baiat” in limba romanes.

Speram ca piesa sa prinda bine la public, mai ales ca trebuie sa recunoastem ca Romania este un spatiu unde locuiesc laolalta numeroase etnii. Cu Tamango ne-am inteles destul de bine din punct de vedere muzical - desi exista diferente.

E tocmai ceea ce vrem si noi sa transmitem, ca poate exista comunicare cu etniile din Romania, iar muzica este una dintre cele mai usoare cai prin care putem realiza acest lucru”, a declarat Flavius Buzila, solistul trupei Hara.

Noua piesa a trupei aduce o schimbare si in ceea ce priveste noul album. Acesta se va numi “Interetnik”, renuntandu-se la vechea titulatura avuta in plan “Harababura”, si va cuprinde cooperari cu persoane reprezentative ale diferitelor etnii din Romania. “Albumul va aparea pe piata in maxim doua luni, dupa care vom incepe campania de promovare.

Avem in vedere organizarea unui turneu prin orasele sau zonele unde exista diverse etnii. Vrem sa promovam diversitatea printr-un spectacol de muzica, dans si lumina”, a incheiat solistul trupei Hara, Flavius Buzila.