Conform algoritmului impus in Coalitia de guvernare, functia de director executiv al Agentiei de Protectia Mediului Maramures apartine Partidului Democrat. Nu stim daca Viorel Iancu este democrat sau nu, dar stim in schimb ca e director executiv.

Pentru ca are lucruri importante de comunicat cetatenilor, omul s-a gandit sa apeleze la publicitatea din presa locala.

Ca sa lucreze corect si transparent, vorba vine, a organizat un simulacru de licitatie, trecand in caietul de sarcini niste criterii atat de intortocheate incat participantii nu prea le-au putut descalci in termen.

Ca sa nu spunem ca unele le-a omis cu buna stiinta, insa ulterior a cerut respectarea lor. In urma smecheriilor de rigoare, cele trei cotidiane importante din judet au fost eliminate din competitie.

Astfel, "Glasul" nici macar nu a fost anuntat de desfasurarea licitatiei, "Graiul" nu a indeplinit nu stim ce conditii, iar "Informatia Zilei" cica n-a avut documentatia completa. La fel s-au petrecut lucrurile si cu "(H)ora Locala".

In aceste conditii, domnul director executiv Viorel Iancu ne-a adus la cunostinta ca am pierdut licitatia, care a fost castigata de fituica Kacarazzilor editata de SC Pomana SRL!

Directorul Iancu spune ca pomanagiii de la SC Pomana SRL s-au oferit sa-i faca serviciile aproape gratis. Se poate, dar licitatia trebuie repetata, pentru ca nu a fost corecta.

Ne-am amuzat cand am vazut cine a "castigat" licitatia. Banuim ca de acum inainte Mircea Man va putea fi injurat si ponegrit si mai vartos in fituica Kacarazzilor, deoarece o parte din castigurile realizate de SC Pomana SRL vor proveni de la o institutie condusa de democrati.

Oare ministrul democrat Sulfina Barbu stie toate astea? Suntem convinsi ca va afla foarte curand.