Adolescenta este cea mai frumoasa perioada a vietii, fiind punctul de cotitura in viata fiecarui om, varsta la care caracterul tanarului se evidentiaza. De asemenea, adolescenta este marcata de trairea primei iubiri.

Iar prima iubire nu se uita niciodata.

Toti am trecut prin prima iubire, toti ne-am bucurat de ea, am suferit, am suspinat si ne-o amintim cu drag. Cum si politicienii clujeni sunt oameni, GAZETA i-a intrebat cum au stat cu dragostea pe cand erau holtei la mama acasa. Reactiile lor au fost dintre cele mai variate. Unii

si-au amintit cu placere de prima iubire, altii au crezut ca este o gluma proasta si au fost si persoane care nu au dorit sa comenteze, luand iubirea in deradere.

Romanticul Tise

Prefectul judetului Cluj, Alin Tise, considera ca prima dragoste este intaiul drum spre maturitate. “Normal ca imi amintesc prima iubire. Nu as putea s-o uit niciodata. Fiecare din noi iubim prima data la varsta adolescentei. La fel mi

s-a intamplat si mie, dar nu pot sa va spune exact la ce varsta. Oricum, senzatia pe care am simtit-o a fost una de profunda emotie. E aproape imposibil sa uiti acea traire unica pe care ti-o da prima dragoste. Nu este relavant numele persoanei, este importanta trairea pe care o ai atunci cand iubesti pentru prima data.

Este o experienta unica prin care trecem cu totii la un moment dat si este o lectie importanta pe care ne-o ofera viata”, a declarat Tise.

Dragostea si politica

Adrian Gurzau, consilier local din partea Partidului Democrat, considera ca dragostea e ca politica. “Prima mea iubire a fost, este si va ramane pentru totdeauna prietena mea cu care sunt impreuna de aproximativ opt ani. Suntem impreuna din timpul liceului si sper ca vom fi pentru totdeauna impreuna.

Relatia mea cu ea se bazeaza in principal pe dragoste si eu consider ca ne iubim ca in prima zi. Este o initiativa buna a GAZETEI, pentru ca trebuie sa aratam ca si politicienii sunt oameni. Relatia dintre noi si alegatori este una foarte importanta, la fel ca si relatia dintre doi indragostiti”, a incheiat Gurzau.

Dragoste adolescentina

Consilierul local Mircea Petric isi aminteste cu drag de prima iubire. “Ce pot sa va spun, prima mea iubire a fost undeva pe cand aveam 16 ani. Ea avea tot cam atat. A tinut cam un an, dar

s-a terminat... ce minte poate sa aiba un adolescent de 16 ani... Acum de curand m-am mai intalnit cu ea si am stat putin de vorba. Pot sa spun ca imi face inca foarte mare placere sa ma gandesc la acea perioada. Nimic nu se compara cu senzatia pe care ti-o ofera prima iubire, fiori reci pe spate cand te gandesti la fata pe care o iubesti. E o senzatie fantastica.

Nu a fost dragoste la prima vedere. Cei care spun ca s-au indragostit la prima vedere sunt niste snobi. Eu am cunoscut-o si doar dupa un timp am inceput s-o iubesc”, a mai spus Petric.

Familia, pe primul loc

Directorul directiei tehnice din Primaria Cluj-Napoca, Sorin Apostu, considera ca sotia sa este singura iubire a vietii sale. “Sincer, nu va pot spune cand am iubit cu adevarat prima data. E o chestiune de memorie. Nu mai tin minte exact, nu mai stiu daca asa-zisa prima iubire a fost chiar dragoste sau doar o traire adolescentina.

In schimb as putea sa va spun ca cea mai mare bucurie din viata mea a fost nasterea copiilor mei. De asemenea, consider ca, din moment ce m-am casatorit cu o femeie si am ales ca ea sa fie mama copiilor mei, am considerat la momentul respectiv ca ea e singura femeie pe care o pot iubi”, a spus Apostu.

Funar n-a iubit

La intrebarea noastra, senatorul PRM a raspuns razand. “Nu ma ocup de subiecte denaturate. Sunt in concediu la Baisoara. La revedere, toate cele bune”, a incheiat Funar.

OK si atat

Deputatul de Cluj al Partidului Conservator, Petru Calian, nu a dorit sa comenteze acest subiect. “Sincer mi se pare o copilarie acest subiect”. Am incercat totusi sa vedem daca nu putem smulge o scurta declaratie de la deputatul clujean. “Puteti sa scrieti ca a fost OK. La revedere, toate cele bune”, incheiat Calian.