Primaria municipiului Cluj-Napoca vede nu rosu in fata ochilor, nici macar portocaliu, ci doar parking-uri. Astfel, administratia locala a decis sa construiasca un nou parking in zona Piata Unirii nr. 1, sediul fostei primarii, precum - strada I. C. Bratianu nr. 13-15.

In acest sens, primaria clujeana a “lansat” o invitatie la o licitatie deschisa pentru atribuirea contractului de “Servicii de proiectare Plan Urbanistic de Detaliu si Studiu de fezabilitate pentru obiectivul de investitii Constructie cu parking Piata Unirii nr. 1, strada I. C. Bratianu nr. 13-15”.

Se poate depune oferta numai pentru prestarea integrala a serviciilor care fac obiectul prezentei licitatii deschise, costul documentatiei este de 20 RON, iar garantia este de 800 RON. Data limita pentru depunerea ofertelor este 25 iulie ora 10.00, peste o ora urmand sa se deschida ofertele.

Criteriul care va fi utilizat pentru atribuirea contractului de furnizare este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic si se interzice depunerea de oferte alternative.