Activitatea la CSM Rm. Valcea pare paralizata dupa arestarea primarului Mircia Gutau si a vicelui Bebe Dicu. Acesta din urma avea functia de presedinte al Consiliului de Administratie si la CSM nu misca nimeni nimic fara acordul sau.

Dicu se ingrijea in paralel si de mersul lucrarilor de moder-nizare a stadionului, si de problemele curente ale echipei, cum ar fi aducerea antrenorului sau a unor jucatori.

In absenta lor, vidul de putere s-a incercat a se ocupa de Alin Trandafir, presedinte executiv, insa directorul gene-ral Florin Verigeanu, fost fotbalist si arbitru de prim rang in tara, a considerat ca el este mai in masura sa conduca destinele echipei. Pe de alta parte, din directia Primariei, institutie ce duce greul financiar la CSM Rm.

Valcea, noul „primar“ Vali Monceanu spune ca el este de acord ca CSM-ul sa fie sprijinit in continuare, insa o parte a presei sportive il anunta ca presedinte al Consiliului de Administratie pe liberalul Mircea Poenaru (foto), care ar urma sa-i ia locul lui Bebe Dicu.

„Poe“ a mai fost implicat in sport ca director al Directiei Judetene pentru Tineret si Sport, institutie la a carei condu-cere avea nevoie de sprijin politic, dovada fiind faptul ca, abuziv dupa cum a decis justitia, Mircea a fost inlocuit dupa ce PNL-ul (pe atunci in cadrul CDR) a pierdut alegerile. Acum, in Alianta D.A. (cu PD-ul) liberalii vor sa profite de pierderea functiilor in Primarie de catre aliatii lor si tintesc acapararea unor functii anexe.

Poenaru, surprinzator, a disparut mult timp din lumea sportului valcean, aparand sporadic si fara rezultate spectaculoase, ba ca antrenor la o echipa de prin Olanu, ba in staff-ul de campanie electorala al tanarului pesedist Mihai Persu, cand acesta din urma a castigat functia de presedinte la AJF Valcea.