Membrii Consiliului Local Arad au aprobat o serie de investitii consistente in infrastructura. Sumele au fost alocate cu prilejul rectificarii bugetului local, la propunerea primarului Gheorghe Falca.

Astfel, autoritatile locale au mai alocat circa 7,7 milioane de lei noi din sumele defalcate din TVA pentru reabilitarea sistemelor centralizate de producere si distributie a energiei termice.

Cu ajutorul acestor investitii, autoritatile locale spera sa reduca valoarea facturilor la energie termica. Si asta cu atat mai mult cu cat din data de 1 ianuarie 2007, autoritatile romanesti nu vor mai avea dreptul sa subventioneze facturile la energie.

100.000 de lei noi vor fi investiti in bazele sportive si de agrement ale orasului, care spera sa atraga un numar cat mai mare de turisti din Ungaria si din Serbia dupa integrarea in Uniunea Europeana.

De asemenea, 8,7 milioane de lei noi vor fi investiti pentru modernizarea transportului public si pentru racordarea locuintelor aflate in patrimoniul municipalitatii la retelele de utilitati.