Compania Ambient l-a adus, simbata, pe Mos Craciun, pentru copiii tuturor angajatilor l Mosul a impartit, cu darnicie, 1.200 de cadouri. Ambient le-a facut o surpriza uriasa celor mai mici dintre sibieni. Din friguroasa Laponie, sania Mosului a aterizat, simbata, la "Casa Ambient".

Copiii tuturor angajatilor s-au bucurat sa-l vada mai repede pe cel pentru care s-au straduit tot anul sa fie cit mai cuminti si ascultatori. Sarbatoarea a avut mii de invitati, iar rolul de "maestru de ceremonii" i-a revenit indragitului actor Marian Rilea - "Magicianul".

Traditia continua

Ca in fiecare sfirsit de an, firma Ambient si-a rasplatit din nou clientii fideli si angajatii cu surprize placute, in prag de sarbatori. In acest an, Ambient l-a adus la Sibiu tocmai pe Mos Craciun, pentru a imparti cadouri, si pe Marian Rilea, actorul preferat al copiilor.

Au fost prezenti la marele eveniment aproape 2.000 de persoane, clienti, angajati si alti invitati ai firmei, toti pentru a-l vedea pe Mos Craciun. Si asteptarea lor nu a fost deloc zadarnica. Simbata, la Casa Ambient, celebrul Marian Rilea si asistentii sai au sustinut un spectacol interactiv care a fost pe gustul celor mari si celor mici.

Lumea basmelor, pusa in scena pentru copii, i-a adus si pe lupul din "Scufita Rosie", ursul pacalit de vulpe, mastera din „Alba ca Zapada" si un monstrulet care nu era foarte sigur din ce poveste vine, dar s-a straduit sa fie cit mai simpatic. Desigur, nu au lipsit colindele si celelalte cintece care fac din copilarie cea mai frumoasa virsta.

Mosul, mai devreme

Dupa mai bine de doua ore de distractie, a venit si marele moment. Mos Craciun a „aterizat" pe una dintre cladirile complexului Ambient din Zona Industriala Vest. In acelasi timp, a fost lansat un manunchi urias de baloane, iar Mosul a coborit scara, in mijlocul copiilor, cu sacul plin de bunatati.

Nu mai putin de 1.200 de copii au primit cite un pachet cu dulciuri si jucarii, chiar din miinile Mosului. Inainte de a pleca, batrinul cu barba alba le-a urat sibienilor sarbatori fericite si un an nou mai bun, incredintindu-i ca va reveni si la anul, tot la Ambient.

"Direct de la Polul Nord, Mos Craciun a venit sa aduca bucurii celor mici, copiilor angajatilor nostri. Iar ca spectacolul sa fie cit mai reusit, l-am avut ca animator pe Magicianul Marian Rilea, impreuna cu toate personajele din poveste, adunate la Casa Ambient.

Si cei mari, si cei mici s-au simtit bine la noi si ii asteptam si la anul", spune Cristina Giurca, consilier de marketing al companiei Ambient.