La inceputul saptamanii va avea loc sedinta ordinara a Consiliului Local (CL) Cluj-Napoca. Pe ordinea de zi a sedintei sunt prezente 49 de puncte. Primul si poate cel mai important punct de pe ordinea de zi se refera la rectificarea bugetului general al municipiului Cluj-Napoca pe anul 2006.

De asemenea pe ordinea de zi se afla si mai multe proiecte de hotarare pentru aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru mai multe imobile care urmeaza a fi construite. Consilierii locali vor avea de votat si mai multe proiecte de prelungire a asocierii dintre CL Cluj-Napoca si diverse firme.

Un alt pubnct pe care consilierii locali trebuie sa-l voteze se refera la schimbarea denumirii Spitalului Clinic de Adulti, in Spitalul Clinic de Urgenta “Prof. Dr. Octavian Fodor”. De asemenea in sedinta de marti se va supune la vot proiectul de hotarare privind refacerea, in urma avariilor la retelele edilitare, a strazilor modernizate aflate in perioada de garantie.

In sedina de CL se va supune la vot si proiectul de hotarare privind aprobarea majorarii taxelor incasate la Biroul domenii cimitire, pentru activitatea specifica. Consilierii locali vor hotara in sedinta de marti daca se vor modifica tarifele la transportul in comun si vor reglementa transportul in regim de taxi.

In cadrul sedintei de CL se vor stabili sumele care vor urma a fi acordate ca sporuri pentru salariatii din aparatul de specialitate al primarului municipiului Cluj-Napoca, celor de la Cantina de ajutor social precum si a salariatilor Secretarului municipiului Cluj-Napoca. Consilierii local vor vota si mai multe proiecte de finantare pentru diferite asociatii si fundatii.

Astfel pe ordinea de zi se afla un proiect de hotarare privind alocarea sumei de 167.200 RON de la bugetul local pe 2006, in vederea acordarii a 4180 pachete, cadouri cu ocazia sarbatorilor de Craciun, pentru copii, varstnici, persoane cu handicap si persoane nevoiase. Un alt proiect se refera la alocarea sumei de 20.648 RON de la bugetul local pe anul 2006, pentru S.C.

Lecom Birotica Ardeal S.R.L. Consilierii locali urmeza sa voteze in sedinta de marti daca vor suplimenta suma alocata prin Hotararea nr. 109/2006 cu suma de 50.000 RON de la bugetul local pe anul 2006, pentru clubul de fotbal “Universitatea”, in vederea sustinerii activitatii sportive.