Dupa ce primarul Sibiului, Klaus Johannis, a anuntat prin intermediul celor de la Mediafax ca negociaza cu englezii de la East 17 sa vina sa concerteze la Sibiu in locul celor de la Scooter, cititorii ZIARULUI de Sibiu il contrazic pe primar: East 17 nu mai exista.

"Pe aceasta cale tinem sa anuntam primaria cu privire la faptul ca: «British boy band EAST 17 have announced their split - just months after reforming for a comeback London gig and album» (Trupa britanica de baieti, EAST 17, a anuntat despartirea - doar la cateva luni de la reunirea pentru un concert programat in Londra - n.r.)”, este unul din mesajele postate de Lau, pe site-ul www.ziaruldesibiu.ro.

Intr-adevar, conform site-ului contactmusic.com, cei de la East 17 s-au despartit in vara acestui an, dupa ce in luna mai se reunisera pentru un nou concert. Cum cei de la East 17 nu au un site oficial, informatia despre inexistenta trupei East 17 a putut fi confirmata de pe blogul unuia dintre fostii membri ai trupei - Tony Mortimer.

Pe jurnalul virtual al acestuia, fostul membru al East 17 anunta ca anul viitor va lansa primul lui album in noua lui cariera de solist.

Acum doua zile, primarul Sibiului, citat de Mediafax, anunta ca cei de la Scooter nu mai concerteaza la Sibiu, deoarece nu exista nici un hotel de cinci stele unde sa fie cazati. „Acum suntem in discutii cu formatia East 17, pentru a-l inlocui”, a declarat Klaus Johannis, citat de Mediafax.

Pe site-ul ZIARULUI, cititorii s-au aratat extrem de nemultumiti de pregatirea concertelor de Anul Nou, din Sibiu.

"Pana la 31 decembrie o sa ajunga la concluzia ca pentru un eveniment asa de important dispun de fonduri suficiente sa le cheme pe fetele de la Asia (daca tot nu mai exista formatia)”, este unul din comentariile negative postate de cititorii ZIARULUI in varianta on-line. Au existat si cititori bucurosi ca nu mai vin cei de la Scooter.

"Eu ma bucur ca nu mai vin jumatate din cei care vroiau sa vina in Sibiu in noaptea de Revelion! Cu cat mai putini turisti, cu atat mai mari sanse ca sa nu existe distrugeri”, este comentariul celui care isi spune Rautaciosul. In fine, Ovi atrage atentia asupra refuzului celor de la Scooter. „Foarte bine v-a facut.

Pai, e posibil sa nu ai tu un hotel de cinci stele in Sibiu? Oricum, jumatate din oameni nu or sa mai vina ca doar pentru ei (pentru Scooter, n.r.) veneau”.