Pe principiul una calda si una rece, se pare ca vicepresedintelui Consiliului Judetean Maramures, presedinte al PRM Maramures, Emil Marinescu i sa cam terminat cu viata politica. Dupa ce in vara a facut mare valva contribuind la excluderea consilierului Vasile Vlasin, momentan membru PSD, din PRM, acuzandu-l ca s-a folosit de partid sa isi desfasoare business-urile deloc ortodoxe, zarurile aruncate s-au intors impotriva lui. Emil Marinescu a fost exclus de catre conducerea centrala a PRM din partid pe motiv ca pateaza imaginea formatiunii cu afacerile de tip mafiot pe care le desfasoara.

Gurile rele spun insa ca motivul excluderii este de fapt ca nu i-a convenit mai marelui peremist, Corneliu Vadim Tudor ca Marinescu a palavragit vrute si nevrute pe la o televiziune despre persoana sa. A ramas fara functia de presedinte al PRM Maramures si in curand va pierde si functia de vicepresedinte in CJ, cu toate ca majoritatea consilierilor spun ca il vor sustine. Dar vorba fie intre noi, cine nu are sustinere politica, nu prea are ce sa viseze la functii, ca nu are spate. Na, poate il vor primi taranistii, ca tot au spus ca ii vor primi pe demisionarii din PRM. Aaaa, era sa uit, Marinescu nu a demisionat, a fost exclus. Dar totusi... Unii din mass-media sustin ca viceprimarul Ovidiu Stefan l-a parat pe Marinescu lui C.V. Tudor. Nu prea as crede, deoarece intre ei exista o relatie destul de buna, mai degraba m-as gandi la alte persoane, care asteptau la fiecare pas a lui Marinescu ca acesta sa gafeze.

Bolcas zice ca Marinescu prejudiciaza imaginea PRM

Vicepresedintele PRM Lucian Bolcas spune ca Marinescu a fost dat afara din partid pentru ca prin afacerile sale de tip mafiot aducea grave prejudicii imaginii partidului. Nu tin cu Marinescu sau cu oricine altcineva. Dar ma intreb eu, nu cumva Vadim a adus pana acum in istoria PRM cele mai grave prejudicii de imagine? Sa dam ca exemplu ultima iesire scandaloasa, ma refer aici la show-ul din Parlament. Sunt din ce in ce mai convinsa ca este adevarat ce se zvoneste, in PRM iti mentii postul doar daca esti pupincurist...cine nu, afara!

Am incercat sa il contactam de Emil Marinescu, dar nu am putut discuta cu dansul ca avea telefonul inchis. Probabil i se descarcase... Dar am auzit de la altii care au apucat sa vorbeasca cu el, ca nu doreste sa comenteze nimic pana dupa sarbatori, deoarece vrea sa si le petreaca in liniste. Interesante miscari de trupe pe la mai toate partidele in acest sfarsit de an. Cine stie, poate 2007 va aduce si altele, mult mai mari si mai scandaloase...