O echipa comuna formata din comisari ai Garzii Financiare Constanta si ofiteri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanta a avut, in noaptea de sambata spre duminica, o noua descindere la „New Orleans”, club mai cunoscut sub apelativul „la Cireasa”.

Actiunea a avut la baza aceleasi reclamatii interminabile ale cetatenilor din zona privind scandalurile si zgomotul insuportabil facut de club pe parcursul noptii, dar si anumite informatii referitoare la neregulile financiare care s-ar savarsi in localul lui Cireasa.

Rezultatele controlului vor fi cunoscute in cursul zilei de azi, sefii celor doua structuri implicate, Garda Financiara si Politia Economica, lasandu-le oamenilor lor macar o zi de relaxare, in conditiile in care controlul s-a terminat ieri dimineata, in jurul orei 05.00.

De data aceasta, au lipsit de la actiune cei de la Garda de Mediu, care si-au adunat insa pana acum suficiente date cu privire la abuzurile savarsite de Cireasa. Este suficient de amintit exemplul testului facut cu sonometrul, la o descindere anterioara.

Poluarea fonica realizata de clubul „New Orleans” era atat de puternica, incat zguduia chiar si geamurile caselor aflate la o distanta de circa 50 de metri de local.