Circa 500 de sibieni au beneficiat pana acum de cursurile de afaceri predate de colaboratori si reprezentanti ai Bancii Transilvania. Participarea la seminarii este garantata de calitatea de membru in Clubul Intreprinzatorului Roman (CIR).

Reprezentantii BT au organizat ieri la hotelul Ana Oil o sesiune de cursuri pentru membrii CIR. Printre cei care au sustinut conferinte s-a aflat si drectorul adjunct al BT, Ionut Patrahau. Seminariile specialistilor sunt orientate in special catre clientii Bancii Transilvania, dar si catre alte persoane cu initiativa privata.

Cursurile reprezinta principalul beneficiu oferit de calitatea de membru in Clubul Intreprinzatorului Roman, un club infiintat de Banca Transilvania, anul trecut. Pana acum, circa 3.500 de persoane au participat la cursurile oferite in cadrul clubului, iar reprezentantii BT apreciaza ca in acest an, numarul total al cursantilor va ajunge la 15.000. Seminariile prezinta teme de interes general.

"In cadrul conferintelor discutam despre greselile facute pana acum, astfel incat si noi si clientii sa invatam de pe urma acestora. De asemenea, discutam despre o serie larga de subiecte din domeniul afacerilor.

Facem acest lucru cu un obiectiv deschis: vrem ca prima banca ce vine in minte membrilor clubului, atunci cand se decid sa apeleze la serviciile unei banci, sa fie Banca Transilvania. Nu cerem nimic in shimbul efortului nostru decat fidelitate”, declara Ionut Patrahau.

Acdsta precizeaza ca orice persoana poate deveni membru al clubului, daca se inscrie pe site-ul oficial al acestuia, www.btclub.ro. Patrahau mai arata ca nu exista costuri pentru calitatea de membru al CIR, dar spune ca Banca Transilvania asteapta de la membri clubului sa apeleze la serviciile sale.

"Nu am exclus pe nimeni pana acum, pe acest considerent si nici nu vom exclude”, afirma Ionut Patrahau.

Cei prezenti la sesiunea de training de ieri, de la hotelul Ana Oil, au asistat la conferinta „Management Strategic. Alegeri si sacrificii”, destinata cu precadere directorilor genrali actionarilor sau asociatilor. Conferinta a fost sustinuta de catre directorul general adjunct al Bancii Transilvania.

Clubul Intreprinzatorului Roman a avut anul trecut 85 de sesiuni de training, in principalele orase din tara.