Iubitorii de teatru din Sibiu sint invitati, in acest week-end, la doua spectacole extraordinare, montate de unul dintre cei mai tineri si talentati regizori ai momentului, Radu Alexandru Nica. Dupa ce "Pescarusul" si-a luat zborul, colectivul Teatrului National "Radu Stanca" invita spectatorii la "Bal", in acesta seara, de la ora 19, piesa care conduce spectatorul prin istoria Romaniei secolului XX, in pasi de dans.

"«Balul» descrie un soi de teatru cu dans, un mini-muzeu al stilurilor de dans care a pus la incercare colectivul actorilor", a declarat regizorul Alexandru Nica.

Eforturi sustinute

Miine seara va avea loc o noua premiera. "Vremea dragostei, vremea mortii" va renaste la Sibiu, intr-o distributie de exceptie: Ofelia Popii, Catalin Patru, Florentina Tilea, Diana Fufezan, Florin Cosulet, Bogdan Saratean si Horia Nicoara.

"Spectacolul este foarte reusit, in mare masura datorita colectivului teatrului sibian. S-a lucrat in conditii de foarte mare solicitare si toti au luptat ca acest spectacol sa iasa la timp", a apreciat tinarul regizor.