Inhibati sau nu, sibienii au unde sa dea frau liber imaginatiei si de unde cumpara... cel putin un cadou fantezist persoanei apropiate. Prefera insa sa arate mai mult ca sunt pudici decat sa recunoasca faptul ca isi stapanesc cu greu curiozitatea cand vine vorba de produsele care se vand intr-un sex shop.

Si totusi noul magazin de produse erotice din Sibiu se bucura de suficient succes. Vibratoarele sunt cele mai vandute produse din magazin.

Intri in magazin si esti asaltat de produse colorate care mai de care mai tipatoare. Atat vezi la inceput apoi descoperi fiecare produs in parte. Ceri sa ti se arate unul anume si incepi sa il studiezi. Vezi daca ti se potriveste, daca ti-l permiti, daca e necesar sa il cumperi. Cam acestea sunt intrebarile pe care si le pun sibienii cand intra in sex shop.

Curiosii... nu mor repede

Ce-i drept putini merg acolo sa cumpere, cei mai multi trec pragul acestui univers erotic din pura curiozitate. Cei mai multi clienti sunt turistii, semn ca sibienii, cat de europeni sunt, sunt mult mai inhibati. Magazinul nu se plange insa de lipsa clientilor locali. De toate varstele si normal, femei si barbati. Comparativ pe sexe sunt cam 50 la 50. Isi cumpara vibratoare sau lubrifianti.

Au si de unde alege, pentru ca oferta e bogata. De la vibratoare confectionate din plastic, pana la cele din silicon, cauciuc natural sau chiar clona, material ce imita foarte bine pielea umana. Preturile sunt pe masura calitatii “serviciilor”, daca putem spune asa, pe care ti le ofera un astfel de produs. 25 de lei noi unul din plastic si chiar 190 pentru clona.

Oricum, nici barbatii nu se feresc deloc. Cei care au trecut pragul sex shop-ului au luat tot ce se putea, de la penisuri cu chinga, mansoane si pana la papusi gonflabile. In fata femeii din cauciuc, barbatii se trezesc cu o noua dilema. Macar ea e perfecta? Macar gonflabila sa fie ideala. Pot alege una cu par natural, cu sanii mici sau, de ce nu, mari, albe sau negrese.

Oferta e variata, iar daca aleg una si cu vaginul si anusul fosforescente si cu vibratii, atunci pleaca multumiti acasa.

Scumpa, dar tace

Chiar daca pleaca cu buzunarul gol, magazinul nu a avut pana acum nici un produs returnat. Preturile unei papusi gonflabile variaza si ele, de la 150 de lei pana la 1000. Nici pompele pentru marirea penisului sau vaginele nu sunt ocolite de clientii de sex masculin. Pe langa toate aceste produse, alte accesorii sau mici “trucuri” pentru cupluri fac deliciul clientilor.

Viva Italia

Dupa cum spun patronii magazinului, clienti sunt destui, cei mai varstnici chiar in jur de 70 de ani, dar cei mai multi, turistii, in special cei italieni.

Catuse 65 Ron

Esente afrodisiace 45 Ron

Lenjerii de corp 220 Ron