Consilierii judeteni din partea PRM Hunedoara vor sa-l suspende din functie pe vicepresedintele PD al CJ Hunedoara, Dorin Paran, pentru a prelua chiar ei postul. Alesul Costel Avram, care este si purtator de cuvant al filialei PRM, a dezvaluit, ieri, tentativa de puci.

Membrii partidului mizeaza, in mod cert, si pe sprijinul PNL, data fiind apropierea fatisa dintre Avram si presedintele liberal al CJ, Ioan Mircea Molot, dar si a disensiunilor din Alianta “D.A.” la nivel judetean.

Mai precis, alesul PRM l-a acuzat, ieri, pe vicepresedintele democrat al CJ de repartizare clientelara a banilor din buget. “Paran tinea hotararile in dulap si le scotea la vot doar pe cele care il interesau. Municipiile Hunedoara si Petrosani, unde sunt primari PD, au luat 190 de miliarde lei vechi.

Celelalte orase oare nu aveau nevoie de bani? (...) Ne gandim daca mai este nevoie de Paran la conducerea Consiliului Judetean”, a declarat Avram.

Mai mult, consilierul nu si-a ascuns intentia de preluare, de catre PRM, a fotoliului de vicepresedinte, functie pe care probabil o vizeaza chiar el. “Nu negam ca ne dorim postul de conducere. Vrem sa fim la conducere, sa dirijam”, a mai spus Costel Avram. El a mai detinut functia de vicepresedinte al CJ in legislatura 2000 - 2004, sub conducerea PSD.

Reprezentantii PRM Hunedoara mai sustin ca vor demara procedura de suspendare din functie a lui Dorin Paran, dar totul tine de ceea ce se va intampla astazi la sedinta consilierilor.