Un consilier local din municipiul Arad a devenit membru PD, dupa ce in urma cu doi ani a fost exclus din PRM, iar ulterior a cochetat cu liberalii. Ba mai mult, Gheorghe Neamtiu a fost sustinut, in 2005, de actualul presedinte al filialei liberalilor, Cristian Stragea, pe atunci prefect, la sefia Spitalului Clinic Judetean.

In 2004, actualul consilier a fost candidatul PRM la fotoliul de primar al municipiului. Dupa ce a fost exclus din acest partid, Neamtiu a trecut la liberali, dar actuala conducere a organizatiei judetene, prin vocea vicepresedintelui Caius Parpala, sustine ca alesul nu a fost niciodata membru liberal.

Fost prefect al judetului in perioada guvernarii CDR, cand era membru PNTCD, actualul consilier a fost numit, in 2005, cu ajutorul lui Stragea, la conducerea celei mai mari unitati medicale din judet.

Chiar daca a promis cu surle si trambite ca va scoate institutia medicala din impasul financiar cu care se confrunta, Neamtiu a renuntat la functie dupa doar trei saptamani, nemultumit fiind de salariul pe care il primea.

Nu a stat, insa, prea mult fara un loc de munca, deoarece liberalii i-au oferit un post de economist la SC “TOP” SA, firma care se ocupa de administrarea pietelor din resedinta judetului.

Consilierul local fost exclus din organizatia judeteana a PRM dupa ce i s-a reprosat ca nu se implica in activitatea filialei.