Constantin Gaucan, senator PRM

Senatorul Partidului Romania Mare, Constantin Gaucan, isi petrece timpul mai mult pe la clinica sa dentara decat prin Parlament. De profesie stomatolog, Gaucan este asociat la clinica Gaudent S.R.L., de unde incaseaza, potrivit declaratiei de avere un salariu modest de numai 15 milioane de lei.

In ciuda veniturilor mici declarate, senatorul PRM a strans o avere considerabila: trei case in Valenii de Munte, trei terenuri si un spatiu comercial in Bucuresti.

Antonie Iorgovan, senator PSD

„Parintele Constitutiei”, cum este cunoscut senatorul PSD de Prahova, Antonie Iorgovan, este fondatorul societatii de avocati "Profesor Iorgovan si Asociatii”, de unde a incasat anul trecut 1.586.000 de lei! Asa a ajuns sa detina doua terenuri, un apartament, o casa de locuit si una de vacanta, dar grosul averii sta in conturi bancare de 100.000 de dolari, 79.000 de euro si

46.000 de lei. A mai imprumutat diverse rude cu suma totala de 115.000 de euro pentru ca acestea sa poata face afaceri imobiliare.

Paula Ivanescu, senator PD

Una dintre veteranele clasei politice, Paula Ivanescu are actiuni la ROMEXTERA BANK de unde nu a luat inca dividende. In schimb, veniturile din functia de parlamentar i-au adus in conturi aproape 30.000 de lei, la care s-au adaugat pensii de 14.000 de lei. Are doua terenuri in Ploiesti, o casa si 12.000 de dolari in conturi bancare.

Teodor Melescanu, senator PNL

Actualul ministru al Apararii este actionar la doua firme, ROMCER si MATIZOL, d eunde a incasat dividende de 1000 de lei. Veniturile familiei au fost rotunjite din activitatea de profesor universitar, platita cu 14.000 de lei, dar si din cea de ...pesnionar, Melescanu incasand din bugetul de pensii 25.500 de lei.

O parte din bani, peste 15.000 de lei, se regaseste in conturi bancare, averea senatorului constand intr-o casa de vacanta in Ciolpani, o garsoniera in Bucuresti si trei masini. Este un colectionar de ceasuri, valoarea acestor obiecte fiind evaluata la aproape 7000 de euro.

Dan Mircea Popescu, senator PSD

Senatorul Dan Mircea Popescu pare sa-l aiba drept mentor pe Ion Iliescu, adeptul politicianului sarac si cinstit. Acesta nu este actionar la nicio firma, are un singur apartament, dar are in conturi bancare 17.000 de dolari.

Senatorul a incasat peste 42.000 de lei de la Parlament, pentru activitatea din forul legislativ, fiind intrecut la venituri de catre sotia sa, Victoria, ambasador cu venituri anuale de 20.000 de euro.