In urma acestui eveniment, un intrag cartier al Bistritei, cel de pe Valea Ghinzii, a ramas fara curent electric. La Serviciul de Ambulanta, angajatii au incercat sa foloseasca generatorul de rezerva, pus la dispozitie de Primarie, numai ca acesta este nefolositor.

Si asta pentru ca generatorul, adus din Statele Unite ale Americii, are un voltaj si o frecventa diferite de cele folosite de retelele electrice din Europa. Asa ca angajatii Ambulantei din Bistrita au fost nevoiti sa preia apelurile la lumina lumanarii.

Mai mult, o serie de angajati au folosit propriile lor telefoane mobile pentru a coordona echipajele aflate pe teren. Nici Clujul nu a scapat de efectele furtunii.

Zona orasului a fost lovita azi de o rafala de grindina. De asemenea, ploaia abundenta a provocat inundarea intersectiei dintre strazile Corneliu Coposu si Trandafirilor.

Pe strada s-a format o balta adanca de aproape o jumatate de metru, care a ingreunat circulatia rutiera. De asemenea, subsolurile caselor din zona au fost inundate.

Apa scursa de pe dealul din apropiere a inundat si gradinile localnicilor. Oamenii spun ca vor depune plangeri la Compania de Apa Somes, cea care administreaza sistemul de canalizare.