Explozie imobiliara la Braila

de Codrin Taut     HotNews.ro
Luni, 28 mai 2007, 0:00


Un proiect de constructie a unui aeroport regional si speranta includerii Brailei in coridorul 4 de transport european sunt elementele care au condos la o dinamica fara precedent a investitiilor imobiliar in asa numita zona Braila-Galati.

Proiectul zonei Braila-Galati cuprinde printre altele constructia unui sosele care sa lege cele doua municipii.

Ministerul Transporturilor a cuprins in cadrul programului european de transport, o autostrada Giurgiulesti-Calarasi care ar trebui sa lege Galatiul si Braila de Coridorul 4 de transport. In acelasi era inclus si un aeroport, intre Galati si Braila, care era plasat initial in zona Tulucesti dar a fost reamplasat in zona Zagna Vadeni-Sndreni.

De aceea localitatea localitatea Vadeni, punctual de intalnire al celor doua municipii a intrat in atentia investitorilor imobiliari, mai cu seama dupa ce mai multe Supermarketuri si-au anuntat intentia de a investi in zona.

Soseaua dintre Braila si Galatia ar trebui, conform angajamentelor luate de Ministerului Transporturilor, finalizata pana in 2013.52 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă