Terenul de 60 de hectare din localitatea Covaci, aflata in "buza" Timisoarei, incinge din nou spiritele politicienilor. Ieri, in plenul CJ Timis, s-a pus in dezbatere realizarea unui studiu care sa analizeze posibilitatea dezvoltarii unui proiect de mare amploare pe terenul pe care trebuia initial sa se construiasca deponeul ecologic al judetului.

Alesii PNL au mers pe ideea mai veche a prefectului Ovidiu Draganescu, fost liberal, de a da terenul municipalitatii pentru reconstituire de proprietati. Ideea a fost sustinuta de PNTCD, mai ales ca si primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, o agreeaza. Consilierilor celor doua partide li s-au alaturat PRM-istii, care prefera ca acolo sa se faca locuinte.

De partea cealalta a baricadei s-au aflat democratii, in frunte cu presedintele CJT, Constantin Ostaficiuc, dar si reprezentantii PSD. Dorinta democratilor este ca acolo sa fie construite facilitati de recreere, cel mai probabil un stadion. Construirea unei noi arene este, insa, si in proiectele Primariei, in parteneriat cu patronul de la Poli Timisoara, Marian Iancu, zona aleasa fiind Mehala.

Consilierii judeteni ai PSD si PD Timis promoveaza un proiect propriu de stadion municipal, in opozitie cu consilierii celorlalte partide