Profilul care a imbogatit municipiul cu 47 de specialisti este de Turism-Servicii.

La eveniment au participat primarul, Ioan Vasinca, viceprimarul, Ioan Tulai, dar si Dorina Sarmasan, consilier al Primariei.

In discursul pe care l-a tinut, profesorul universitar Stefan Brad nu a uitat sa multumeasca autoritatilor locale pentru sprijinul acordat, aminind ca la Turda nu a avut parte de aceeasi bunavointa.

La un moment dat, profesorul universitar a vorbit despre posibilitatile pe care facultatea ti le deschide, care tin de perseverenta fiecaruia si de dorinta absolventilor de a aplica ceea ce au invatat. Apoi a tinut un discurs decanul Gabriela Stanciulescu, despre aceasta facultate „unde inveti cum se face negustorie”.

Absolventii, si mai tineri, dar si mai varstnici, purtau robe, perindandu-se in aceasta tinuta pe scena intr-o ploaie de aplauze, in timp ce fanfara Promenada intona Gaudeamus-ul. Aceasta prima serie de absolventi a avut-o ca sefa de promotie pe Flavia Boar, cu media 8,53. Ne asteptam de acum ca turismul in zona sa scoata profit care sa urce macar pana la rangul acestei note.