Unul dintre cei mai reputati jucatori ai clubului de fotbal Ceahlaul a ajuns in randul inculpatilor in dosarul de coruptie al fotbalistilor. Leon Ivanov, fost capitan al echipei in anii ‘80, in prezent politist la Serviciul Permise Auto, este acuzat ca a luat 3.100 de euro mita in schimbul facilitarii obtinerii permisului auto pentru mai multi cetateni.

Conform anchetatorilor, Ivanov ar fi primit prin intermediul lui Ilie si Cozma, de la patru persoane, 3.100 de euro pentru a le ajuta sa promoveze probele la examenul pentru obtinerea permisului de conducere.

La sfarsitul saptamanii trecute, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare. Ivanov a ajuns in arestul politiei la o zi dupa emiterea documentului.

„Leon Ivanov s-a prezentat la sediul Politiei Neamt sambata, in jurul orei 20.00, si a fost introdus in arestul IPJ. Pentru celelalte trei persoane care au fost arestate in lipsa se efectueaza misiuni specifice de identificare si punere in aplicare a deciziilor instantei de judecata“, a declarat Stelica Bezim, adjunctul sefului Inspectoratului Judetean de Politie Neamt.

Pe langa Leon Ivanov, au mai fost emise mandate de arestare pentru un politist, un barman si un instructor auto. Deocamdata acestia nu au fost gasiti de organele de urmarire penala.