La scurt timp dupa ce fratele sau mai mare, in varsta de patru ani, a plonjat in gol de la fereastra apartamentului situat la etajul unu al blocului in care locuieste, vineri un baietel de numai 1 an si 10 luni a repetat, din pacate, cu brio aceeasi figura, ajungand de urgenta la Spitalul Judetean Ploiesti, de unde a fost externat ieri, dupa trei zile de ingrijiri medicale.

Scenele de sport extrem au devenit de pe acum o obisnuinta stranie a locatarilor din blocul situat pe strada Arhip Nicolae din cartierul de Vest al Ploiestiului. Vecinii spun ca mama copiilor, de altfel parinte unic, a carei ocupatie nu se cunoaste, obisnuieste adesea sa-si lase odraslele nesupravegheate in casa, pretextand ca merge la cumparaturi.

Tot acestia afirma ca femeia nu-si ingrijeste cum trebuie copii, prin usa apartamentului sau razbatand un miros pestilential. In urma evenimentelor repetate, Directia pentru Protectia Copilului, care a fost sesizata in caz, va demara o ancheta. Potrivit lui Vasilica Florea, director DPC Prahova, ancheta va stabili daca mama va fi decazuta din drepturile parintesti.