Deputatul independent William Branza, ales pe listele PRM Prahova, a facut subiectul unei conferinte de presa la care au participat vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, deputatul Marcu Tudor si presedintele organizatiei PRM Prahova, Adrian Maracineanu. Cei trei l-au criticat pe Branza, pe care l-au acuzat ca s-a folosit de calitatea de parlamentar pentru a-si dezvolta afacerile.

„A profitat ca este sub pulpana unui partid puternic pentru a se ocupa mai bine de afacerile lui. Apoi si-a facut cabinet parlamentar in Spania doar pentru a-i pregati vizita lui Traian Basescu”, a declarat deputatul Tudor. Adrian Maracineanu, presedintele PRM, l-a acuzat pe fostul sau coleg de partid de lipsa de implicare in rezolvarea problemelor oamenilor din teritoriu.

„Sederea lui in organizatie a duat cateva luni, mai ales in campanie electorala”, a precizat Maracineanu. Vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, a declarat: „Cand m-am uitat in dosarul sau am vazut ca este doctor in drept si ca are chiar si o lucrare, care nu m-a convins insa ca merita citita”.

Desi am incercat sa obtinem si punctul de vedere al deputatului independent William Branza, criticat de fostii sai colegi de partid, acesta nu a raspuns la telefon.