Universitatea Cluj, echipa de suflet

Fotbalistul, produs al pepinierei Universitatii Cluj, se va intoarce pe „Moina", pentru a pune umarul la redresarea formatiei pregatite de Adrian Falub. In cursul acestei zile, jucatorul se va intilni cu oficialii clujeni, dupa care acesta ar urma sa efectueze vizita medicala.

Conducerea „Sepcilor" ramine sa se inteleaga si cu Dinamo Bucuresti in privinta conditiilor trecerii sale pe „Ion Moina". „Sint discutii avansate pentru venirea sa la Universitatea Cluj. Exista o varianta pentru imprumutul sau pentru un an de zile. Miine (n.r., azi) vom sti cu siguranta", a precizat Sorin Vadana, directorul sportiv al formatiei de sub Feleac.

Sergiu Costea a mai evoluat pentru „Sepcile Rosii" pe vremea cind echipa era pregatita de Ioan Ovidiu Sabau. Acesta a fost promovat de la juniori chiar de catre tehnicianul Gloriei. Tinara speranta a impresionat prin calitatile sale si a fost vindut la Dinamo la pachet cu Alexandru Pacurar, in 2004.

Timp de 2 ani, mijlocasul dreapta a evoluat pentru echipa a doua a clubului bucurestean, dupa care a fost trimis la Bistrita, sub comanda tehnicianului care l-a condus spre fotbalul mare. Ajuns la 24 de ani, clujeanul doreste sa evolueze din nou sub culorile alb si negru: „Imi doresc foarte mult sa ma intorc acasa.

«U» Cluj este echipa mea de suflet si mi-as dori enorm sa revin. Cine nu si-ar dori sa evolueze pentru Universitatea Cluj?. Miine (n.r., azi) sper sa se rezolve trecerea mea la «U» Cluj", a declarat fotbalistul.

Dubla lovitura

Pe linga inregimentarea lui Costea, clujenii il vor si pe Haciatrian, de la Unirea Urziceni. Anuntat de mai multa vreme, transferul armeanului este aproape de oficializare. Aseara, jucatorul a sosit la Cluj pentru ultimele discutii despre contract si, daca se va ajunge la un consens, acesta va semna azi un contract de joc cu formatia de sub Feleac.

Costea si Haciatrian vor efectua astazi vizitele medicale si este posibil ca jucatorii sa fie prezentati miine, in cadrul unei conferinte de presa. In aceste conditii, partida de la Mioveni, cu Dacia, ar putea aduce citeva schimbari in primul 11 clujean.

Sergiu Costea

„«U» este echipa mea de suflet si mi-as dori enorm sa revin. Cine nu si-ar dori sa evolueze pentru Universitatea Cluj?"