20 de clipuri, peste 12.000 de vizualizari

Desi organizatorii concertului vedetei americane Beyonce pe Stadionul "Ion Moina" din Cluj-Napoca au interzis presei fotografierea evenimentului, o mare de spectatori care inregistrau imagini cu telefoane mobile puteau fi vazuti din tribune in multimea din fata scenei. Pentru cei care nu au putut fi acolo, multi au postat, la scurta vreme, inregistrari din concert.

Au fost numite fie "Beyonce Irreplaceable live in Cluj (Romania 22 october 2007)", fie "Beyonce live in Cluj" sau, cele mai multe, "The Beyonce Experience Cluj". Diverse piese, costumatii sau declaratii ale artistei din timpul concertului continua sa fie postate de fanii care au avut norocul sa fie la fata locului.

Nu mai putin de 20 de clipuri puteau fi urmarite ieri pe platforma YouTube in cursul zilei de ieri, adunind peste 12.000 de vizualizari.

Pareri impartite

Desi au trecut 3 zile de la marele concert sustinut de Beyonce la Cluj-Napoca, lumea inca mai poarta discutii pe aceasta tema. Parerile sint impartite, unii se pling de organizarea proasta, altii sint in al noualea cer pentru ca au vazut-o pe americanca pe viu. Comentariile sint, de asemenea, numeroase si provin de la fani ai lui Beyonce din toata lumea.

Un tinar american, semnat Ludzz, este de parere ca "cea mai mare diva a muzicii r&b nu obisnuieste sa amine concerte, nici atunci cind conditiile meteo sint nefavorabile. La turci e razboi, deci e un adevarat motiv de a amina concertul de acolo". Flory, din Romania, sustine ca americanca are "cea mai buna voce de pe planeta".

La aceeasi inregistrare video, o tinara se arata incintata si spune ca "am cumparat biletul la ora 6 si la 7 eram deja acolo. A fost cel mai tare concert din viata mea! Nici acum nu pot sa cred ca am vazut-o pe Beyonce live!".

Admiratori online

"In timpul concertului o mai plouat???? ca eu nu am mai simtit... Cred ca eram prea happy si de asta...", comenteaza o alta admiratoare a cintaretei. "Ma intreb cum a fost la concert... Oricum, recunosc ca are o voce superba, desi am alte preferinte", remarca un alt vizitator YouTube. "Sa speram ca a fost o lectie pe masura asupra «vedetelor» noastre.

Poate ca au inteles ce inseamna un STAR adevarat si ca statutul acesta implica multa munca si vocatie, si nu doar «talente» insusite peste noapte", afirma un alt vizitator al respectivelor inregistrari.