Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, joi seara, la B1 TV, ca isi doreste sa candideze la Primaria Capitalei, in 2012, impotriva lui Sorin Oprescu, daca va fi sustinut de partidul sau: "Eu cred ca trebuie sa discutam serios in PDL despre aceasta candidatura. Eu imi declar disponibilitatea pentru a participa la aceasta cursa electorala de la Bucuresti. Nimic nu ma va impiedica sa intru intr-o asemenea competitie, daca ma sustine PDL".

Cristian PredaFoto: AGERPRES

El a adaugat ca nu se vede in situatia de a candida independent sau in afara PDL sau sub alta formula, "in acest moment", potrivit Mediafax. "Deci, nu am niciun fel de opreliste, nu fac din asta un scop in sine, pentru ca eu am un mandat la Parlamentul European pe care vreau sa-l duc la bun sfarsit in conditiile de pana acum, relativ bune zic eu. Dar ma intereseaza aceasta competitie si, in momentul in care se va stabili formatul competitiei interne de la Bucuresti, voi intra in aceasta disputa interna si, daca voi avea sustinerea PDL, voi candida impotriva lui Oprescu", a subliniat Cristian Preda.

Pana acum, Theodor Paleologu si Silviu Prigoana si-au anuntat intrarea in competitia interna din PDL pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei.