Vicepresedintele PDL, Elena Udrea, a afirmat joi ca partidul care va reusi sa readuca tineretul la vot va castiga alegerile si in 2012 si in 2014, relateaza Agerpres.

"Cine va reusi sa scoata tinerii la vot va castiga alegerile si in 2012 si in 2014, dar pentru asta trebuie sa le dai tinerilor argumente cu care sa poti sa-i readuci in viata publica", a declarat Elena Udrea la deschiderea Scolii de Vara a Tineretului Democrat Liberal.

Liderul democrat-liberal a reamintit anul 2004, cand tinerii stateau la cozi pentru a vota. "Erau vremuri in care tinerii inca mai participau la viata politica, inca se mai implicau in proiectele societatii. Erau momentele in care tinerii isi dadeau votul pentru ceea ce urma sa se intample cu tara lor in perioada urmatoare", a mai spus Udrea.

Ca o concluzie, vicepresedintele democrat-liberal a punctat faptul ca PDL trebuie sa demonstreze ca are solutii la problemele tinerilor pentru a-i readuce alaturi de partid, cerand implicarea mai activa a OT-PDL in acest demers.