Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a dat, vineri, la Mamaia, inaintea lansarii viziunii USL pe Turism, un mic sfat vestimentar liderului PNL, Crin Antonescu, solicitandu-i sa-si dea jos cravata, avand in vedere ca nici el, nici liderul PC, Daniel Constantin, nu purtau acest accesoriu, relateaza Mediafax.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a venit, vineri, la Mamaia, la lansarea viziunii USL pe Turism, imbracat in costum de culoare gri, camasa alba si cravata maro.

Liderul PSD, Victor Ponta, imbracat in blue-jeans si cu o camasa alba, i-a spus presedintelui PNL, Crin Antonescu, de doua ori, razand, sa-si dea jos cravata.

"Crin, da-ti jos cravata!", i s-a adresat Ponta lui Antonescu, repetand indemnul si in momentul in care s-au salutat, strangandu-si mana.

Sfatul dat de Ponta a ramas fara urmari, Crin Antonescu ramanand pe durata desfasurarii evenimentului cu cravata, dar si cu sacoul pe el, desi in sala era foarte cald. Liderul PC, Daniel Constantin, a venit la eveniment purtand o camasa verde. Cei trei presedinti au stat in timpul evenimentului in randul din fata, unul langa altul, Antonescu in sacou, ceilalti doi in camasi.