PNL sustine, intr-un comunicat ca "opt autocare asigura turism gratuit votantilor" care participa la scrutinul parlamentar partial in Colegiul 6 Neamt.

"Inainte de a fi dusi la sectiile de votare, nemtenii sunt condusi sa viziteze municipiul Piatra Neamt, sunt plimbati cu celebra telegondola pedelista, si, la intoarcere, pe drumul spre cele 82 de sectii de votare, nemtenii sunt instruiti, probabil, ce candidat trebuie sa voteze.Autocarele surprinse ca efectueaza curse intre cele 19 comune si orasul Piatra Neamt au urmatoarele numere de inmatriculare: B 21 DEJ, B 18 FIL, B 96 DEJ, IS 10 BUS, HR 07 SJE, HR 05 LYN, HR 07 FSH si HR 07 SJD. Precizam ca soferii celor opt autocare sunt cazati la Sala Sporturilor, din strada Stefan cel Mare, Piatra Neamt", se spune in comunicatul liberalilor, citat de Mediafax.

PNL afirma si ca locuintele "celor care au fost deja in "excursia" electorala sunt insemnate, pur si simplu, cu creta pe poarta, pentru a fi bifata lista tuturor votantilor care trebuie manipulati.

Prezenta la vot la alegerile parlamentare partiale pentru Camera Deputatilor a fost, duminica, la ora 14.00, de 32,11% in Colegiul uninominal 6 Neamt si de doar 12,17% in Colegiul uninominal 2 Maramures.