Agentia Nationala de Integritate ar fi deschis dosare de cercetare a averii in cazul senatorului Puiu Hasotti (PNL) si deputatului Marius Spinu (PDL), sustine revista Kamikaze, citand surse. Potrivit informatiilor, Hasotti este cercetat "pentru ca ar avea venituri prea mici pentru conturile de zeci de mii de euro si sute de mii de lei", in timp ce democrat-liberalul ar fi intrat in atentia ANI "pentru conturi, imobile si masini nedeclarate".

Kamikaze scrie ca, in cazul senatorului liberal, "Agentia a fost sesizata in legatura cu doua conturi bancare, deschise in ultimii trei ani, cumuland aproximativ 60.000 EUR si 300.000 RON, desi veniturile familiei senatoriale constau doar din salariul lui Hasotti, respectiv al sotiei sale, care este bibliotecara. De asemenea, exista informatii ca Hasotti nu si-ar fi declarat doua terenuri retrocedate de Primaria Constanta".

In acelasi timp, Spinu este verificat pentru ca mai multe conturi, terenuri si masini nu au fost trecute in declaratia de avere oficial. "Din datele pe care revista Kamikaze le detine, ar fi vorba de conturi in euro si doua limuzine", precizeaza publicatia.

Pe numele lui Spinu ar fi fost depusa o sesizare in legatura cu averea sa de catre un iesean, orasul unde politicianul a candidat pentru Camera Deputatilor.

Pana in acest moment, reprezentantii ANI nu au comunicat oficial nici o informatie legata de cei doi. Intervievati de Antena 3, ambii politicieni au afirmat ca nu sunt la curent cu informatia legata de cercetarea averii lor si ca au aflat acest lucru din presa.