Editura Intact SRL, controlata de familia Voiculescu a dat in judecata PNL la inceputul lunii iulie pentru neplata datoriilor. "Am luat legatura cu cei de la Intact si am inceput sa achitam din datorii", a declarat pentru Gandul trezorierul PNL, Rares Manescu. Potrivit acestuia, datoria provine din campania prezidentiala si este situata in jurul sumei de 60.000 de euro. Potrivit datelor de la Registrul Comertului, actionari la Editura Intact SRL sunt Voiculescu Corina Mirela si Voiculescu Camelia Rodica iar administrator Marius Tuca.

Prima transa platita de liberali catre cei de la Editura Intact a fost de 10.000 de euro. "In urma discutiilor pe care le-am avut cu cei de la Editura Intact le-am explicat ca vom plati intreaga suma, iar ei ne-au promis ca isi vor retrage actiunea din instanta. Nu sunt probleme mari cu acest contract, il vom plati. La ei a fost vorba de o chestie procedurala, actionandu-i in judecata pe toti cei care aveau datorii", a precizat trezorierul PNL.

Cea de-a doua firma la care este dator PNL este Odyssey Communication, firma la care Patriciu are 60% prin intermediul DP Holding a dat in judecata partidul pentru datoriile din perioada campaniei prezidentiale. Numai ca de data aceasta suma este mult mai mare.Conform unor surse liberale, datoriile catre firma lui Dinu Patriciu ar fi de aproximativ 600.000 de euro. Mai multe informatii cititi pe site-ul ziarului Gandul.