Cum se explica rata mica de absorbtie a fondurilor UE, de numai 3, 5%? Cine e responsabil? Cum ramane cu ultimatumul dat de Traian Basescu ministrilor care au gestionat slab fondurile europene? Si premierul Emil Boc a anuntat ca asteapta in aceasta saptamana un raport pe tema absorbtiei fondurilor. Ce urmeaza? Cum sta ministerul muncii la capitolul fonduri europene? Si o tema politica: pe ce se bazeaza Sebastian Lazaroiu cand anunta ca USL a scazut sub 50%?

Sebastian LazaroiuFoto: HotNews.ro

Ministrul muncii a discutat cu cititorii HotNews.ro. Cele mai bune intrebari vor fi preluate intr-un interviu realizat de Dan Tapalaga.

Nota redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori. Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate Cele mai bune intrebari vor fi preluate intr-un interviu realizat de Dan Tapalaga.