"Eu m-am nascut presedinte, asa m-a facut viata, sa stiti. N-am inteles exact daca mi s-a reprosat ceva", a declarat, marti dimineata, fostul lider al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, inaintea primei sedinte a noului Birou Coordonator al filialei. Intrebat de jurnalisti daca schimbarea sa de la sefia organizatiei de Bucuresti a partidului este o "decizie justa", primarul sectorului 5 a replicat: "Nu inteleg de ce folositi tot felul de cuvinte din DEX, pe care unii le inteleg, altii nu le inteleg".

"De ce nu ati venit la ziua mea sa vedeti daca au fost acolo intelectuali sau nu?", le-a mai spus el ziaristilor.

Decizia ca organizatia de Bucuresti a PSD sa fie condusa, in perioada pre-electorala, de un birou provizoriu de coordonare din care fac parte Corina Cretu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu si Adrian Nastase, condusi de Victor Ponta, care va fi "presedintele coordonator al acestui birou", a fost adoptata in sedinta de luni a Comitetului Executiv National al PSD.

"Nu e o decizie impotriva cuiva, e o decizie in interesul PSD-ului" pentru "cele mai importante alegeri pe care PSD le-a avut in cei 20 de ani de existenta", a sustinut Victor Ponta.