Sebastian Lazaroiu a declarat duminica, la Realitatea TV, ca Victor Ponta, care "are vocatia tradarii in sange", a ajuns presedintele PSD si cu sprijinul social-democratilor, adaugand ca toti membrii PDL ar trebui sa se roage sa ramana un functie.

Sebastian LazaroiuFoto: Agerpres

Intrebat cum comenteaza declaratia de duminica a liderului PSD, Victor Ponta, potrivit careia Traian Basescu isi cauta sticla cu bautura pe jos, la Palatul Cotroceni, Sebastian Lazaroiu, ministrul Muncii, a afirmat: "Victor Ponta e un asset pentru PDL. Toti membrii ar trebui sa se roage sa raman presedinte" al PSD.

El a sustinut ca Ponta "realmente este un prieten al PDL" si a ajuns in functia de presedinte al PSD si cu sprijinul democrat-liberalilor. Fostul consilier prezidential nu a comentat in ce a constat acest sprijin, precizand doar ca "filialele PDL l-au ajustat logistic" iar "dl Ponta nici nu a stiut de sprijinul acesta".

"Dl Ponta e un real ajutor pentru PDL si trebuie mentinut" in conditiile in care exista nemultumiri in PSD legate de el, dar "noi speram sa reziste".

Intrebat prin ce isi sustine aceste afirmatii, Sebastian Lazaroiu a declarat ca Victor Ponta "are vocatia tradarii in sange", in conditiile in care l-ar fi tradat cu Mircea Geoana, dupa ce acesta a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Basescu, dupa care ar fi negociat cu PNL si cu UNPR.

"PDL are 200.000 de membri. Victor Ponta este al 200.001-lea", a mai spus Lazaroiu.

Pe de alta parte, Sebastian Lazaroiu a sustinut ca regionalizarea administrativa se va face pana la alegerile din 2012.