Ministrul Dezvoltarii si Turismului Elena Udrea le-a spus, sambata, tinerilor democrat-liberali, ca atunci cand ea a intrat in politica "era o vina sa fii o blonda" si astazi "mai e o vina sa ai tocuri", relateaza Mediafax.

"Cand am intrat in politica era o vina sa fii o blonda si astazi mai e o vina sa ai tocuri. Spargeti tiparele, fiti asa cum spuneti!", i-a sfatuit Udrea pe tinerii democrat-liberali. Ea a apreciat, parafrazand versurile unei melodii, ca "nu conteaza cat de inalt iti e tocul, important e ce si cum muncesti".

Udrea a vorbit si de noua conducerea a PDL, aratand ca partidul are o conducere tanara, dar cu experienta. "Conducerea partidului s-a schimbat, a intinerit, avem o conducere tanara, dar cu experienta, pentru ca ati vazut ce inseamna sa trimiti copii sa conduca un partid, se rastoarna cu masinutele", a adaugat ministrul.

Elena Udrea i-a indemnat pe tinerii PDL sa nu se "incurce" in ce spun televiziunile, care "masluiesc" adevarul. "Putem spune adevarul si altfel decat televiziunile care incearca sa-l masluiasca", a apreciat Udrea. Ea le-a cerut tinerilor PDL sa fie modele pentru ceilalti tineri care s-au indepartat de politica si sa-i convinga sa vina alaturi de democrat-liberali.

"Este multa ipocrizie in politica, este multa minciuna in politica si o poti vedea cel mai bine la liderii opozitiei. Nu ca doar acolo este, dar acolo o poti vedea cel mai bine. Tinerii nu mai sunt interesati de politica. Cei care nu mai vin la vot, nu mai sunt interesati de cei care ii conduc. Este datoria voastra sa fiti modele sa-i aduceti alaturi de noi. (...) Putem castiga alegerile din 2012? ", a mai declarat ministrul Udrea.

Ea le-a dat un sfat tinerilor PSD :"sa nu scoata dopul de la sampanie, daca nu pot sa-l puna repede inapoi!".