Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, presedinte al PDL Bucuresti, a declarat la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la ProTV, ca in acest moment nu se mai discuta despre schimbarea premierului Emil Boc si nu exista o discutie clara despre remaniere guvernamentala.

Intrebata daca este nevoie de o remaniere a Guvernului, Elena Udrea a declarat la Pro TV ca este nevoie de un ministru al Muncii, dar se va respecta termenul constitutional in aceasta privinta.

Ea a adaugat ca probabil va exista o analiza a activitatii ministilor, care trebuie facuta periodic.

"Daca se va constata ca erau ministere unde se putea mai mult, mai bine, si un ministru nou poate sa faca lucrurile in asa fel incat rezultatul sa fie mai bun, probabil ca se va trece la remaniere. Nu avem in acest moment nicio discutie concreta legata de remanierea unui ministru din actualul Cabinet, insa nici nu este exclus ca lucrul acesta sa se intample", a spus ministrul.

Intrebata daca din punctul ei de vedere ramane deschisa discutia privind relansarea optimismului si a increderii in guvernare prin schimbarea premierului cu un tehnocrat, Udrea a raspuns: "In acest moment categoric nu exista aceasta discutie si nu se pune aceasta problema".

Ea a mai tinut sa sublinieze, raspunzand unei intrebari, discutia nu se refera la premierul tehnocrat. "Eu am spus ca in acest moment nu se mai discuta despre schimbarea premierului Emil Boc. Categoric nu", a spus Elena Udrea.

Intrebata, pe de alta parte, daca ar fi de acod ca, in conditiile in care Mugur Isarescu ar accepta sa fie premier, Emil Boc sa se "retraga" la partid, Elena Udrea a raspuns ca teoretic aceasta ar fi putut fi o solutie, ca a existat un raspuns al guvernatorului BNR si ca nu conteaza daca ea ar fi de acord sau nu.