Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a declarat sambata, la Baile Felix, ca pana acum nu s-a discutat remanierea niciunui ministru in forurile de conducere ale partidului, relateaza Agerpres.

Ministrul Igas a precizat ca remanierile, daca se discuta, se discuta la nivelul partidului din care face parte fiecare ministru.

"Pana in acest moment, in Biroul Permanent National nu s-a discutat remanierea niciunui coleg ministru, dar atunci cand partidul considera ca sunt ministri care nu au performat, daca sunt ministri care au creat probleme sau secretari de stat, mergand in jos, pe toate functiile pe care un partid le sustine la nivel de guvernare, categoric, aceste masuri trebuie luate", a declarat, in conferinta de presa, ministrul Administratiei si Internelor.

Surse PDL au declarat saptamana aceasta pentru HotNews.ro ca partidul asteapta in aceste zile o decizie din partea lui Emil Boc in ceea ce priveste o eventuala demisie din fruntea guvernului sau o remaniere ampla cu mentinerea premierului.

Sursele citate sustin ca Boc i-ar fi promis presedintelui Traian Basescu ca se va retrage din fruntea Guvernului in urmatoarele zile. Conducerea PDL urmeaza sa ia o decizie la sfarsitul saptamanii sau cel mai tarziu saptamana viitoare.