Deputatul PDL Raluca Turcan crede ca o schimbare a premierul Emil Boc cu o persoana "care sa-ti ofere credibilitate maxima", "foarte apreciata", ar putea relansa Guvernul si PDL. Declaratia a fost facuta in cadrul unui interviu acordat RFI, in care Raluca Turcan a precizat ca isi doreste ca toti democrat-liberalii "sa vasleasca in aceeasi directie".

Ea a afirmat ca isi mentine punctul de vedere, daca subiectul schimbarii premierului Emil Boc va fi redeschis.

"Daca subiectul este redeschis, imi mentin opinia ca o schimbare de premier poate sa revitalizeze, insa nu este suficient. Trebuie facuta o evaluare si a ministrilor si a celor din esaloanele inferioare ale PDL, pentru ca, chiar daca reformele PDL la guvernare vor continua, nu este suficient sa ajungem la recredibilizarea partidului. Recredibilizarea vine din eliminarea tuturor vulnerabilitatilor si din oameni credibili, oameni care sa fie buni comunicatori", explica deputatul PDL.

Ea considera ca "o schimbare de premier, cu unul care sa-ti ofere credibilitate maxima si o persoana foarte apreciata ar putea constitui o relansare atat pentru Guvern, cat si pentru PDL".

Continuarea pe www.rfi.ro.