Deputatul PDL Sever Voinescu a declarat la RFI ca "Emil Boc are prima sansa" si ca stilul de conducere a lui Vasile Blaga e propriu mai degraba unui "partid mic". Voinescu a explicat de ce vrea sa fie vicepresedinte in echipa lui Emil Boc, spunand ca vrea sa fie "alaturi de partid la greu". Conventia Nationala a PDL se va desfasura in zilele 14-15 mai.

Sever VoinescuFoto: Bety Blagu / HotNews.ro

Voinescu e de parere ca Emil Boc va castiga alegerile din PDL, dar precizeaza ca daca va castiga Vasile Blaga sau Theodor Paleologu, candidatura sa la postul de vicepresedinte "ramane pe masa". "Nu cred foarte tare in posibilitatea ca domnul Blaga sa castige aceste alegeri, eu unul cred ca domnul Boc va castiga alegerile din PDL. Daca castiga domnul Blaga sau domnul Paleologu, candidatura mea ramane pe masa. In principiu, eu pot colabora cu oricine".

In opinia lui Voinescu, "domnul Boc are prima sansa".

Sever Voinescu a spus ca vrea sa fie vicepresedinte al PDL, pentru a fi langa partid "la greu": "Ma simt foarte atasat de acest partid, sunt extrem de interesat de destinul lui in viitor si cred ca am datele politice necesare pentru a contribui la un efort de echipa, un efort care va fi foarte-foarte consistent (...) Partidul este realmente la greu in acest moment si vreau sa fiu alaturi de partidul meu la greu".

Democrat-liberalii isi aleg pe 14 mai o noua conducere a partidului. Conventia Nationala a PDL se va desfasura in zilele 14-15 mai.

Citeste continuarea pe www.rfi.ro.