Vicepresedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur se declara convins ca Emil Boc va castiga alegerile interne la Conventia Nationala de la sfarsitul acestei saptamani. Intr-o declaratie acordata Agerpres, Flutur a aratat ca "mentinerea la guvernare a PDL dupa 2012 este obligatorie, pentru a pune in valoare masurile de dreapta legiferate". El considera ca se impune modernizarea formatiunii politice printr-o mai buna organizare pe departamente si comisii, dar si printr-o abordare pragmatica a problemelor.

''Viitorul PDL il vad asa: mentinerea la guvernare a PDL - obligatoriu. In al doilea rand, continuarea modernizarii partidului, o mai buna organizare pe departamente si comisii si o abordare pragmatica, punerea in valoare a masurilor de dreapta pe care le-am legiferat si care trebuie aplicate si care vor culege roade'', a afirmat Gheorghe Flutur.

Vicepresedintele PDL mai spune ca motiunea lui Emil Boc i-a convins pe democrat-liberalii suceveni, el exprimandu-si convingerea ca, la Conventia Nationala, toti vor vota pro-Boc: ''Traim intr-o democratie normala si fiecare e liber sa voteze cum ii dicteaza constiinta, dar eu sunt convins ca noi, echipa lui Emil Boc, i-am convins sa voteze cu noi. (...) Motiunea noastra i-a convins pe toti sa ne voteze''.

Intrebat cum comenteaza informatiile vehiculate potrivit carora, dupa alegerile interne din PDL, o parte dintre democrat-liberali vor infiinta un nou partid, Flutur a spus ca este "o prostie si o speculatie".