Ministrul afacerilor externe, Teodor Baconschi, a declarat, luni, ca transmiterea catre mass-media de pe adresa de e-mail a MAE a scrisorii sale prin care-si anunta si motiveaza candidatura la o functie de prim-vicepresedinte al PDL nu a implicat cheltuirea de bani publici.

"Nu a implicat niciun ban public aceasta operatiune electronica. Sigur ca trebuia folosita o alta adresa de e-mail, dar nu am ce sa-mi reprosez pentru ca niciun fel de structura sau fonduri ale ministerului nu au fost implicate in aceasta simpla operatiune de mail', a raspuns Teodor Baconschi la o intrebare a jurnalistilor legata de modalitatea prin care acesta a comunicat catre mass-media candidatura sa la o functie de prim-vicepresedinte al PDL, relateaza Agerpres.

Baconschi a mai precizat ca scrisoarea a fost intocmita de el si nu de biroul de presa al MAE.

Teodor Baconschi si-a anuntat, duminica, decizia de a candida la functia de prim-vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal printr-un comunicat intitulat ''Scrisoare catre delegatii la Conventia Nationala a PDL'' si dat publicitatii de pe adresa de e-mail a MAE.