Presedintele PSD, Victor Ponta, afirma ca liderul organizatiei Bucuresti, Marian Vanghelie, "de cate ori tace, face foarte bine", referindu-se la faptul ca acesta le-a spus unor copii din Ferentari ca "atunci cand vin ziaristii la noi, le dam cadou un inel sau un ceas, nu le luam".

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Targu Mures, ca partidul pe care il conduce nu face astfel de gesturi - de a le da cadouri jurnalistilor - adaugand ca liderul organizatiei Bucuresti, Marian Vanghelie, "de cate ori tace, face foarte bine", relateaza Mediafax.

"Domnul Vanghelie, de cate ori tace, face foarte bine, de cate ori vorbeste, ma face sa il sun sa ii spun sa taca, ca altfel chiar nu o sa il mai las sa vorbeasca deloc", a spus Ponta.

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a vizitat, vineri, impreuna cu vicepresedintele grupului socialist din PE, Hannes Swoboda, o gradinita si o scoala din cartierul Ferentari, el prezentandu-i oficialului european proiectele pe care le desfasoara in ceea ce priveste copiii romi. Vanghelie s-a imprietenit repede cu copiii, care cunosteau faptul ca este primar.

"A venit aici cu domnul Swoboda sa ne ajute - e un om foarte important - sa schimbam putin fata cartierului asta al nostru. Sa ramana asa, ca suntem cei mai buni la bataie, da? Avem cele mai frumoase fete, dar sa schimbam putin zona, un pic, sa nu mai zica cei de la presa ca, daca vin aici pe la noi, raman fara inel, da? Ca nu e asa. Cand vin, le dam cadou un inel sau un ceas numai pentru faptul ca au trecut pe la noi prin cartirer, da? Si daca ne supara ii si batem! Dar doar daca ne supara!", le-a spus Vanghelie razand copiilor.