PDL urmeaza sa decida asupra nominalizarii unui succesor la portofoliul Muncii in urmatoarea sedinta a Biroului Permanent National, a declarat presedintele Organizatiei de Femei a Partidului Democrat Liberal, deputatul Sulfina Barbu, la finalul sedintei de marti a BPN al partidului.

"In viitoarea sedinta a Biroului Permanent National, Partidul Democrat Liberal va discuta despre aceasta nominalizare. Nu am discutat astazi nici nume, nici posibili nominalizati pentru ca sedinta Biroului Permanent s-a desfasurat intr-o formula restransa. La viitoarea sedinta vom analiza si vom nominaliza reprezentantul pentru Ministerul Muncii", a declarat Barbu, potrivit Agerpres.

Ea a adaugat ca portofoliul Muncii este al PDL. "Trebuie sa precizez ca acest post este al Partidului Democrat Liberal. Lucrul acesta este, sper, clar pentru toata lumea", a afirmat liderul OFPDL.

Sulfina Barbu nu a confirmat daca sedinta BPN in cadrul careia se va decide succesorul lui Ioan Botis va avea loc mai devreme de saptamana viitoare.

"Nu pot sa confirm. Deocamdata astazi a ramas ca vom avea sedinta BPN, asa cum stiti, lunea viitoare. Dar daca presedintele partidului va considera necesar, poate si are dreptul statutar sa convoace un Birou Permanent National extraordinar", a explicat Barbu.