Intr-una din inregistrarile audio care reda covorbiri intre Sorin Ovidiu Vantu si Sebatian Ghita se face referire si la presedintele PSD, Victor Ponta. Ghita il asigura pe interlocutorul sau ca presedintele PSD se conformeaza la cerere sa apara pe postul Realitatii TV pentru a face rating. Contactat de Hotnews.ro, Ponta a negat orice gen de discutie cu managerul de la Realitatea TV, comentand ca cei doi "se mint unul pe altul si sunt ca vulpea si motanul din Pinocchio". Presedintele PSD a declarat in nenumarate randuri ca nu are nicio o legatura cu mogulii de presa.

"Nu au existat astfel de discutii intre mine si domnul Ghita. Eu ma duc la toate televiziunile si m-am dus la Realitatea si inainte sa vina domnul Ghita si o sa ma duc si dupa ce o sa plece domnu' Ghita. In discutiile alea se minteau reciproc. Sunt ca vulpea si motanul din Pinocchio, se lauda unul la altul. Daca vreti, eu sunt ca racketul omorat de Vantu. Acolo fiecare il minte pe celalalt", a declarat Ponta.

Intr-o inregistrare audio dintr-o convorbire intre Sorin Ovidiu Vintu si Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, postata pe Youtube si trimisa pe o adresa de email a HotNews.ro se aminteste si de presedintele PSD, Victor Ponta. Cei doi vorbesc despre problemele de rating ale televiziunii, Sebastian Ghita afirmand ca l-a rugat pe Victor Ponta sa apara pe post.

  • Sebastian Ghita: . I-am zis lu' Ponta o f.. ...., fac unu, doi rating te duci la televizor. S-a dus saracu. Mi-as zis: <> Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat in nenumarate randuri ca nu are nicio o legatura cu mogulii de presa, incercand sa se delimiteze cat mai mult de asocierea cu acestia.
  • Victor Ponta a declarat recent pentru Evenimentul Zilei: "Cu Vintu nu m-am vazut niciodata in viata mea, cu Voiculescu ma vad, daca e cazul, doar la parlament. Am o anumita reminiscenta negativa apropo de ce s-a intamplat in 2009. In acest moment influenta lor in deciziile PSD este zero. Nu numai a lor, ci si a oricui altcuiva din afara PSD. Episodul cu jacuzziul e inca prezent in mintea noastra".

Victor Ponta, Mediafax: "Domnul Dan Voiculescu, din pacate, este singura vulnerabilitate a Uniunii Social-Liberale, iar nimic nu ii face mai bine lui Traian Basescu decat orice iesire publica a lui". Pe de alta parte, managerul Realitatii TV, Sebastian Ghita, si liderul PSD, Victor Ponta, au o relatie de amicitie. In presa au aparut informatii ca familiile celor doi si-au petrecut vacante impreuna.