Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, sustine ca in campania electorala nu va da nici bani, nici pui pentru a fi votat, spunand ca daca ar face acest lucru ar fi arestat in urmatorul moment pentru ca "PDL are si Politia si Procuratura", transmite Mediafax.

"Discutam ieri cu Nicusor Constantinescu (presedintele Consiliului Judetean Constanta - n.r.), care ii caina pe locuitorii din zona Baneasa - Ostrov, ramasi fara spital, si are dreptate. Noi, totusi, suntem in oras, daca ne doare ceva ne urcam in masina sau in autobuz si ajungem la spital, oamenii aia fac o ora si jumatate. Are dreptate. De partea cealalta, ii injura pe aia care au votat pentru un pui, in comuna Horia, la Tulcea. Stiti, s-au descarcat puii si au votat PDL. Eu tot aud in ultima perioada un defetism ca 'dom'le, o sa vina, o sa dea cu 500 de mii sau cu un milion si voteaza cu aia'. Daca voteaza cu aia, o sa stea fara spital, asta e situatia, eu nu o sa dau nici pui, nici bani," a declarat Mazare, vineri, dupa incheiarea unor protocoale USL la nivel judetean.

El a mai spus ca daca ar da mita electorala ar fi arestat in urmatorul moment si i-a avertizat pe cei care vor vota PDL pentru un pui sau pentru bani ca situatia din tara nu se va schimba in urmatorii patru ani si ca oamenii nu vor avea spitale si ar putea ramane fara pensii.

"Nu vreau sa intru in puscarie, asta e penal. PDL are si Politia si Procuratura. Ca m-am dus sa dau pomana electorala sau mita electorala, in urmatorul moment o sa-mi puna catuse. Eu nu o sa fac asa ceva. Si nici vreunul din cei de aici", a mai precizat Mazare.