Presedintele PDL, premierul Emil Boc, a refuzat miercuri sa comenteze referitor la aparitiile televizate ale unui consilier local democrat-liberal din Bucuresti, Edmond Talmacean, care a starnit interesul presei dupa ce a dansat in fata camerelor de filmat, relateaza Agerpres.

"Am alte treburi mult mai importante decat sa urmaresc ce se intampla in showbiz", a spus Boc, intrebat despre dansul lui Talmacean.

Intr-un briefing de presa dupa sedinta de guvern de miercuri, sefa PDL Bucuresti, ministrul Dezvoltarii Regionale Elena Udrea, a raspuns ironic ca va compara dansul lui Talmacean cu cel al presedintelui american Barack Obama.

"Am vazut ceva pe la televizor. Imi amintesc ca intr-o seara mi-au fost puse niste imagini, la o televiziune publica, cu domnul presedinte Obama dansand si chiar a fost apreciat ce frumos dansa. Poate nu dansau la fel si de aici supararea. O sa ma mai gandesc, mai fac o analiza pe subiect pe cele doua imagini. Sa nu exagereze nici ei, sa nu exageram nici noi", a spus Elena Udrea.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, s-a exprimat mai transant in privinta colegului sau de partid. "Daca are talent sa mearga la emisiuni de genul "Dansez cu tine", dar nu sa ne reprezinte politic din acest punct de vedere, a declarat miercuri seara Vasile Blaga.

Rugat sa confirme daca in cadrul intalnirii avuta, miercuri seara, cu membrii Organizatiei PDL sector 6 - unde si-a prezentat motiunea prin care isi sustine candidatura la sefia PDL - a dezaprobat modul de a se comporta in cadrul aparitiilor sale publice ale lui Edmond Talmacean, Vasile Blaga a spus ca nu doar el e convins de acest lucru, ci si cei care au fost prezenti in sala.

"Eu sunt convins ca toti cei din sala dezaproba un astfel de comportament. Daca are talent, sa mearga la 'Dansez cu tine' sau alte emisiuni de acest gen. E loc altundeva, dar nu sa ne reprezinte politic din acest punct de vedere", a declarat Vasile Blaga pentru presa prezenta la eveniment.