Adrian Simionescu, cunoscut ca Adi Copilul Minune, a afirmat marti ca la fiecare petrecere rupe "un chitantier" pentru sumele de bani primite si a multumit Agentiei Nationale de Integritate pentru publicitatea pe care i-o face.

"Mie-mi prinde bine mediatizarea asta pentru tot si le multumesc pentru asta", a declarat el, intrebat cum comenteaza comunicatul ANI, institutie care, dupa ce i-a cercetat averea, a constatat starea de incompatibilitate in cazul lui Adi Copilul Minune (PSD) si tranzactii bancare suspecte de aproape 800.000 euro.

"Nu am stiut cu ce se mananca meseria asta, ca trebuie sa-ti declari toate veniturile, toate averile...", a comentat el, la Realitatea TV, inadvertentele dintre declaratiile sale de avere depuse in calitate de consilier local si bunurile materiale pe care le detine.

"La fiecare petrecere eu rup un chitantier pe banii pe care ii primesc", in calitate de persoana fizica autorizata, a sustinut acesta, adaugand ca "daca bunica vrea sa faca un cadou mirelui si vine la Adrian, Adrian Copilul Minune taie chitanta si face contract, iar la trei luni imi platesc datoriile la stat".

Adrian Simionescu a recunoscut ca a "facut niste ilegalitati", dar fara sa vrea, referindu-se la un teren pe care nu l-ar fi declarat.

"Eu sunt afara de artistul Adrian Copilul Minune, omul Adrian Simionescu, care respecta legile. (...) Pamantul se scufunda si noi il intrebam pe Adrian Copilul Minune de ce munceste de la 13 ani si are atata avere", a comentat el.

In finalul interventiei sale telefonice, Adi Copilul Minune a sustinut din nou ca mediatizarea acestui caz ii prinde bine: "Orice vorba despre Adi Minune, e de bine, eu, Gigi Becali, Hagi, Nadia Comaneci, astia...".

Agentia Nationala de Integritate a sesizat marti Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor in privinta unor "tranzactii bancare suspecte" efectuate de Adrian Simionescu, cunoscut ca Adi Copilul Minune. ANI a sesizat si primaria comunei Afumati, dupa ce a constatat starea de "incompatibilitate" a cantaretului de manele, care este acum consilier in Consiliul Local al Comunei Stefanestii de Jos (Judetul Ilfov), ales pe listele PSD, potrivit unui comunicat de presa al ANI.